Veelgestelde vragen


Wachtwoord vergeten
Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan is dat geen probleem. Op de pagina ‘Wachtwoord vergeten’ kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.

Adverteren
Freelancen.eu is een site waarop u als adverteerder de mogelijkheid krijgt een presentatie te geven van uw bedrijf of organisatie. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden om te adverteren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de tarieven.

Contactgegevens
Freelancen.eu is een onderdeel van Boolean. Contact opnemen met Freelancen.eu? Vul het contactformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een antwoord of reactie van ons.

Freelance opdracht plaatsen
Om een freelance opdracht of project te plaatsen gaat u naar ‘Opdracht plaatsen’ Hier volgt u de stappen 1 t/m 3. Binnen deze stappen kunt u, als u nog geen account heeft, een account aanmaken en uw freelance opdracht of project opmaken. Bij de laatste stap kunt u uw plaatsing bevestigen en krijgt u een e-mail toegestuurd met gegevens om uw opdracht te activeren en/of uw account te activeren.

Freelance opdracht activeren
Als u een freelance opdracht of project heeft geplaatst dient u in te loggen en via ‘Mijn opdrachten’ kunt u uw freelance opdracht of project activeren door op het icoontje te klikken van de betreffende opdracht.

Freelance opdracht deactiveren
Om een freelance opdracht of project te deactiveren klikt u in het overzicht ‘Mijn opdrachten’ op het icoontje van de betreffende opdracht. De opdracht is niet meer zichtbaar op de site.

Freelance opdracht wijzigen
Selecteer de freelance opdracht of project in het overzicht ‘Mijn opdrachten’ en klik op de knop “Opdracht wijzigen”. Hier kunt u de opmaak of de foto van uw freelance opdracht of project wijzigen.

Freelance opdracht verwijderen
Om uw freelance opdracht of project te verwijderen plaatst u een vinkje bij de betreffende opdracht in het overzicht ‘Mijn opdrachten’ en klikt u vervolgens op de knop ‘Verwijderen’. Al de gegevens van de freelance opdracht of project worden verwijderd.

Status van een freelance opdracht of project
Klik hier voor meer informatie over de verschillende project statussen.

Account verwijderen
U kunt contact met ons opnemen om uw account te verwijderen. Al uw gegevens zullen van de website verwijderd worden.