Informatie voor freelancers


Gratis een freelance profiel aanmaken
Als freelancer of dienstverlener kunt u gratis een freelance profiel aanmaken waarmee u gevonden wordt door opdrachtgevers of freelancers. Een freelance profiel aanmaken is slechts binnen enkele stappen gedaan.

Registreren
Voordat u een freelance profiel kunt aanmaken dient u zich te registreren. Nadat u een account heeft aangemaakt ontvangt u een e-mail met activeringslink om uw account te activeren. Als uw account is geactiveerd kunt u een freelance profiel aanmaken en deze geheel zelf beheren. Dit betekent dat u uw freelance profiel kunt wijzigen, activeren of tijdelijk kunt deactiveren.

Deelnemen aan freelance+
Met deelname aan freelance+ geniet u een voorkeursbehandeling ten opzichte van andere freelancers. Op de pagina freelance+ vindt u meer informatie over de voordelen en het verkrijgen van een freelance+ status.

Account verwijderen
Uw account verwijderen is eenvoudig. Uit veiligheids- en privacyoverwegingen bent u de enige die uw account kunt verwijderen.

Privacy statement
Uw gegevens die wij vragen bij het aanmaken van een account zijn nooit beschikbaar voor derden. Gegevens voor uw profiel en geplaatste freelance projecten en vacatures zijn wel voor iedereen vrij toegankelijk.